HOLLYWOOD´s latest trend is de Carbon Laser Peeling

HOLLYWOOD´s latest trend is de Carbon Laser Peeling. De behandeling geeft je huid een enorme boost. Allerfijnst is dat de behandeling summer proof is wat betekent dat je de Carbon Laser Peeling het hele jaar door kunt ondergaan zonder downtime. We raden deze behandeling aan voor huidversteviging, het behandelen van een vette huid en het verminderen van pigmentvlekken, acne littekens en grove poriën.

De behandeling

De Carbon Laser Peeling bestaat uit twee facetten. De Carbon peeling (een medisch carbon mengsel met vitaminen en mineralen) pakt de bovenste huidlaag aan en zorgt voor zuiverende werking en versteviging. De Q-Switch ND Yag Laser (die we inzetten om de peeling van de huid te ´schieten´) richt zich op de diepere huidlagen zonder de bovenste huidlaag te beschadigen. De laser dringt diep in de huid door wat er voor zorgt dat de collageen productie zal verbeteren en de talgproductie zal verminderen. Deze power combinatie zorgt voor een prachtig resultaat waarbij de huid zichtbaar steviger zal worden en fijne lijnen zullen verminderen. Daarnaast is de Carbon Laser Peeling zeer effectief in het beheersen van talg afscheiding wat het een geschikte behandeling maakt voor de vette en ontstekingsgevoelige (acne) huid.

De behandeling is geschikt voor ieder type huid en huidskleur en we passen de behandeling toe op zowel de jonge als de rijpere huid.

Behandelkuur

Na 1 behandeling is er al zichtbaar effect te zien, maar voor optimaal resultaat wordt een kuur van 6 behandelingen aangeraden. Tussen de behandelingen zit een pauze van 2 weken.

SpaMedica Els van Gogh - Beauty without Boundaries

SpaMedica

Els van Gogh

Kerkstraat 54C
1271RM Huizen (NH)

Tel.: 035 523 1262

info@elsvangogh.nl
www.spamedica-elsvangogh.nl

Openingstijden

Maandag: 09.00 - 19.30 uur
Dinsdag: 09.00 - 17.30 uur
Woensdag: 09.00 - 19.30 uur
Donderdag: 09.00 - 19.30 uur
Vrijdag: 09.00 - 17.30 uur
Zaterdag: op afspraak
Zondag: gesloten

Social Media


Copyright © SpaMedica Els van Gogh | Powered by Xenodesign