Cryolipolyse

Cryolipolyse behandeling bestaat uit het bevriezen van vetcellen dmv een koeltechnologie. De triglycerides in het plaatselijk vet worden omgezet in een solide vorm door de lage temperatuur. Deze vetcellen sterven af en worden door het lichaam afgevoerd. Hierdoor vermindert de dikte van de vetlaag lokaal en kan zo de vorm van het lichaam veranderen.

Effect van de behandeling:

  • Verlies van plaatselijk centimeters
  • Cellulite reductie en gewichtsverlies
  • Body Shaping

Voor wie is het geschikt?

De behandeling is alleen geschikt voor mensen met een duidelijk meetbare vetlaag. Cliënten met een te dunne vetlaag zijn niet geschikt voor deze behandeling.

Wat kan er behandelt worden?

Het kan zijn dat u al veel beweegt en een goed dieet volgt maar toch probleemzones hebt die maar niet willen verdwijnen (maagrol, lovehandles etc)dan is deze behandeling uitermate geschikt voor u. Niet invasief en zonder operatie. Hoeveel behandelingen zijn er nodig? Over het algemeen 3 a 4 met een tussenpozen van!

De behandeling kan geschieden per regio of meerdere regio’s tegelijk (4 totaal) zoals buik, flanken, dijen, billen, armen, kin.

Vooraf aan de behandeling wordt de vetlaag gemeten en het gebied gereinigd. Met een beschermende sheet worden de applicator aangebracht om de huid te beschermen. De sessies duren 45-55 minuten waarvan de laatste 10 minuten de machine het gebied masseert, om zo een goede afvoer te creëren.

Vooraf aan de behandeling is het aan te raden 3 uur vooraf niets te eten of te drinken. Dit is belangrijk om zo een goed resultaat te verkrijgen. Gekruid eten nuttigen gedurende een paar dagen na de behandeling is af te raden daarentegen is Fruit en groente een aanbeveling. Een dagelijkse wandeling van 1 uur en veel water drinken draagt bij tot een goed resultaat.

Wat voelt U?

De behandeling is niet pijnlijk en heeft nauwelijks tot geen hersteltijd. U kunt koude ervaren, wat prikkelingen , trekkerig gevoel en gevoelloosheid nadien, het geen snel weer verdwijnt. Heel soms kan er een blauw plekje ontstaan.

Voor wie is de behandeling geschikt?

Voor nagenoeg iedereen. Vooraf aan de behandeling doen wij een uitgebreide intake met een lichaamsvetmeting. Ook sporters met bepaalde lastige zones die hardnekkig blijken te zijn om weg te krijgen kunnen wij behandelen.

Voor meer informatie ontvangen wij u graag voor een uitgebreide intake.

Tarieven

Prijs
Proefbehandeling €75,00
Onderkin €98,00
1 Plaatsing €150,00
2 Plaatsingen €250,00
3 Plaatsingen €350,00
4 Plaatsingen €450,00

SpaMedica Els van Gogh - Beauty without Boundaries

SpaMedica

Els van Gogh

Kerkstraat 54C
1271RM Huizen (NH)

Tel.: 035 523 1262

info@elsvangogh.nl
www.spamedica-elsvangogh.nl

Openingstijden

Maandag: 09.00 - 19.30 uur
Dinsdag: 09.00 - 17.30 uur
Woensdag: 09.00 - 19.30 uur
Donderdag: 09.00 - 19.30 uur
Vrijdag: 09.00 - 17.30 uur
Zaterdag: op afspraak
Zondag: gesloten

Social Media


Copyright © SpaMedica Els van Gogh | Powered by Xenodesign