Over SpaMedica Els van Gogh


Card image cap

Els van Gogh is Medisch Schoonheidsspecialist Dermatologie!

Uw huid verdient de beste zorg.

Een medisch schoonheidsspecialist is een schoonheidsspecialist die kennis heeft van de medische aspecten van de huid. Zij heeft, naast de opleiding voor schoonheidsspecialist, de basis- en vervolgopleiding en de Masterclass Dermatologie voor Schoonheidsspecialisten bij U-Consultancy gevolgd. De medisch schoonheidsspecialist is verder geschoold in de medische aspecten van specialistische behandelingen. Bovendien is zij getraind en vakbekwaam in omgang met apparatuur. Daarnaast is zij volledig op de hoogte van cosmetica-ingrediënten in huidverzorgingsproducten.

Regelmatig wordt zij nageschoold, bijvoorbeeld op vakbekwaamheid en actuele ontwikkelingen binnen de dermatologie. De medisch schoonheidsspecialist kunt u herkennen aan het kwaliteitslabel Medisch Schoonheidsspecialist Dermatologie®.

Als medisch schoonheidsspecialist ben ik gespecialiseerd in de behandeling van onder andere acne, overbeharing en camouflage. Tevens heb ik een signalerende functie, waardoor diverse huidproblemen in een vroeg stadium ontdekt kunnen worden. Ik kan uw zorgvraag, indien nodig, adequaat vervolg geven richting bijvoorbeeld uw huisarts.

Als medisch schoonheidsspecialist sta ik geregistreerd op www.medisch-schoonheidsspecialist.nl

Card image cap

Noortje

Ik ben Noortje Beenhakker en reeds 15 jaar met veel plezier werkzaam bij Spamedica Els van Gogh. Naast de specialistenopleiding heb ik diverse specialiteiten behaald waaronder acne, elektrisch ontharen, lymfe drainage en bindweefselmassages.

Door de afwisseling in de dagelijkse werkzaamheden en de diversiteit van de verschillende huid -/ lichaamsproblemen is elke dag een uitdaging.

Card image cap

Bea

Mijn naam is Bea Beenhakker, 40 jaar oud en woonachtig in Lelystad. Momenteel volg ik een studie huidtherapie op de Haagse hoge school. Om praktijkervaring op te doen en om de fijne kneepjes van het vak te leren loop ik sinds maart stage bij Spamedica Els van Gogh.

Naast mijn stage werk ik tevens als operatie assistent in een academisch ziekenhuis.

Ik hoop u binnenkort graag te ontmoeten.

SpaMedica Els van Gogh - Beauty without Boundaries

SpaMedica

Els van Gogh

Zwaardklamp 9
1271GK Huizen (NH)

Tel. 035 523 1262

info@spamedica-elsvangogh.nl
www.spamedica-elsvangogh.nl

Openingstijden

Maandag: 09.00 - 19.30 uur
Dinsdag: 09.00 - 17.30 uur
Woensdag: 09.00 - 19.30 uur
Donderdag: 09.00 - 19.30 uur
Vrijdag: 09.00 - 17.30 uur
Zaterdag: op afspraak
Zondag: gesloten

Social Media


Copyright © SpaMedica Els van Gogh | Powered by Xenodesign