Acne Laser Facial

Wat is Acne Laser Facial™?

Acne Laser Facial™ is een medische laserbehandeling die wij inzetten voor diverse huidproblemen. De wijze waarop deze behandeling de huid aanpakt is gepatenteerd en alleen mogelijk met behulp van dit speciale systeem. De laser zorgt voor verbetering van onregelmatige pigmentatie en collageenstimulatie ter verbetering van chirurgische of acne littekens), Vasculaire aandoeningen (wijnvlekken; rosacea; couperose; psoriasis en wratten) en actieve acne vulgaris (alle gradaties).

Hoe ziet de behandeling eruit?

Een behandeling wordt enkel uitgevoerd door een erkend laser specialist binnen ons instituut. Met behulp van een handstuk, dat we langzaam over uw huid heen en weer bewegen, komen de laserstralen heel precies, effectief en vrijwel pijnloos in de huid. De laser werkt snel: een totale gezichtsbehandeling duurt gemiddeld 30 minuten.

Zijn er complicaties en is de behandeling pijnlijk?

De behandeling is niet destructief, behoeft geen verdoving en uw huid hoeft niet of nauwelijks te herstellen van de procedure. U kunt uw dagelijkse werkzaamheden dan ook direct weer hervatten.

Welk resultaat kan ik verwachten van deze behandeling?

Al direct na de Acne Laser Facial™ behandeling kunt u de werking zien en voelen. Vrijwel iedereen komt voor deze laser behandeling in aanmerking. Wel is het noodzakelijk voorafgaand een vrijblijvend intakegesprek in te plannen waarbij we de conditie van uw huid analyseren en uw verwachtingen in kaart brengen. Aan de hand daarvan zullen wij u precies vertellen welk resultaat u kan verwachten.

Wordt deze behandeling vergoed?

Indien u last heeft van acne, kan het zijn dat uw verzekering de behandeling vergoed. Dit is sterk afhankelijk van uw verzekeraar en pakket. Vraag het bij uw verzekering na.

Tarieven

Half gelaat € 75,00
Heel gelaat € 125,00
Inclusief hals € 195,00

SpaMedica Els van Gogh - Beauty without Boundaries

SpaMedica

Els van Gogh

Kerkstraat 54C
1271RM Huizen (NH)

Tel.: 035 523 1262

info@elsvangogh.nl
www.spamedica-elsvangogh.nl

Openingstijden

Maandag: 09.00 - 19.30 uur
Dinsdag: 09.00 - 17.30 uur
Woensdag: 09.00 - 19.30 uur
Donderdag: 09.00 - 19.30 uur
Vrijdag: 09.00 - 17.30 uur
Zaterdag: op afspraak
Zondag: gesloten

Social Media


Copyright © SpaMedica Els van Gogh | Powered by Xenodesign