Acne Therapie

Acne therapie is bedoelt om de onrustige, ontstoken huid weer in balans te brengen en de verstoppingen op te heffen. Hiervoor passen wij verschillende methodes toe die vaak ook gecombineerd worden zoals:

  • Acne laser facial
  • Dermapeelings
  • Microdermabrasie
  • Producten voor thuis met advies
  • SQT microneedling

Afhankelijk van uw verzekering kunnen deze behandelingen soms (gedeeltelijk) vergoed worden. Kijk daarom uw polis na of raadpleeg uw verzekering.

Actieve Acne

Acne vulgaris is de officiële medische term voor wat in de volksmond "jeugdpuistjes" wordt genoemd. Het is een huidaandoening die ontstaat door een verstopping of ontsteking van de talgklierfollikel. Veel mensen hebben er in de puberteit last van gehad in meer of mindere mate. Echter, ook op latere leeftijd kan de huid keer op keer onrustig zijn door actieve acne. De mate waarin acne voorkomt wisselt in hevigheid. Bij de één blijft het bij enkele onopvallende puistjes, bij de ander is het een uitgebreide aandoening met behalve pukkels en puistjes in het gezicht (neus, voorhoofd, wangen) ook op de rug en schouders en in de hals of nek.

Het effect van acne heeft veel invloed op het leven van de betreffende persoon. De patiënt ondervindt lichamelijke klachten zoals pijn en jeuk, maar ook psychisch. Niet alleen in de puberteit zorgen de rode vlekken, onderhuidse ontstekingen en ontstekingen aan de oppervlakte van de huid voor onzekerheid en ontevredenheid over het zelfbeeld. Depressies, gedragsproblemen en zelfs angstverschijnselen kunnen een gevolg zijn van acne. Juist in de puberteit wordt voor een groot deel het zelfvertrouwen en het zelfbeeld bepaald, voor de volwassen persoon die we uiteindelijk worden. Het behandelen van acne heeft dan ook bij veel tieners en jong volwassenen een positief effect op de kwaliteit van leven!

Wij bieden verschillende behandelmethoden aan, die een positief effect hebben op deze aandoening, waardoor u weer uzelf durft te laten zien, zonder u ongemakkelijk te hoeven voelen. Onderstaand de behandelmogelijkheden voor uw huid indicatie:

  • Dermapeeling
  • Nlite

Tarieven

Prijs van de behandeling na overleg