Botox, filers en lipolyse

Twee keer per maand op woensdag is cosmetisch arts Don Smeets aanwezig in de praktijk van SpaMedica voor injectable behandelingen (botox, fillers en lipolyse). Met ruim 30 jaar ervaring met injectables bent u bij dr. Smeets in vertrouwde handen. Hij heeft zijn geneeskunde studie gevolgd in Maastricht en Leuven. Naast zijn praktijk is hij trainer bij Teosyal, een leverancier van hyaluronzuur filler.

De fillers hebben een tijdelijk effect en worden door het lichaam op natuurlijke wijze afgebroken en afgevoerd. Dit zijn GEEN permanente fillers!
Nieuwsgierig wat dr. Smeets voor u kan betekenen? Maak een afspraak voor een gratis consult. Dr. Smeets gaat met u in overleg wat uw wensen zijn en wat mogelijk is.

Prijzen voor de injectables zal tijdens de intake met u worden besproken. Dit is afhankelijk van meerdere factoren, zoals de benodigde hoeveelheid injectable. Wij kunnen u daarom op voorhand niet informeren over de prijzen van een behandeling bij dr. Smeets. Mocht u besluiten om een behandeling te ondergaan, dan is dat direct mogelijk.