Dermapeeling

Hoe werkt een Derma Peeling?

Bij een Derma Peeling gebruiken we een vloeistof oplossing die de toplaag van uw huid (de dode huidcellen) er afpelt’, waardoor de frisse en jonge huidcellen daaronder zichtbaar zijn. Er zijn verschillende peelings variërend van lichte ‘lunchpauze peelings’ die subtiele resultaten boeken en slechts een kleine herstelperiode hebben tot de diepe peelings die een zeer duidelijk resultaat laten zien, maar een langere herstelperiode hebben.

Wat kan een Derma Peeling behandelen?

Alle peelings kunnen tot op zekere hoogte helpen bij het verminderen van acne, fijne lijntjes, rimpels, diepe poriën, littekens, ouderdomsvlekken en andere onzuiverheden in de huid. Het resultaat van de peeling en het effect op bovengenoemde indicaties is afhankelijk van het soort peeling. Bij de lichtere of medium peelings is het nodig deze behandeling vaker te herhalen om een langer en zichtbaar resultaat te behalen.

Welke Derma Peeling is het beste voor mij?

In ons instituut voeren we verschillende peelings uit. Tijdens een intakegesprek zullen we samen met u bepalen welke peeling voor uw huid geschikt is en of de behandeling aan uw eventuele wensen voldoet en u natuurlijk ook de beste resultaten geeft. Peelings zijn alleen, om te beginnen, in kuurverband mogelijk en moeten altijd ondersteund worden door de juiste verzorgingsproducten voor thuisgebruik. U krijgt hierover een uitgebreid advies van onze huidspecialisten.