Huidverzorging

Vindt u het moeilijk om tijd vrij te maken voor een peeling behandeling of bent u daar nog niet aan toe? Voor een laserbehandeling vindt u uw huid nog te jong, maar u beseft dat alleen de traditionele behandelingen uw huid niet meer optimaal in vorm houden. U heeft geen zin om lang in de behandelstoel te liggen, maar u wilt wel resultaat? De Derma Facials bieden de gulden middenweg.

Onze Derma Facials zijn resultaatgerichte gezichtsbehandelingen die samengesteld zijn met krachtige actieve werkstoffen die in de specifieke behoefte van uw gezichtshuid voorzien. Het is mogelijk om een Derma Facial behandeling uit te breiden met extra behandelmogelijkheden van ons à la Carte menu die de werking van de behandeling en daarmee het resultaat optimaliseren. Wij adviseren u graag welke combinatiebehandelingen voor u het beste resultaat zullen opleveren.

Derma Facial werkwijze

We werken in ons instituut altijd volgens een vaste werkwijze bij de Derma Facial behandelingen. Deze werkwijze is bewezen effectief en zorgt voor het beste resultaat:

  • Reinigen
  • Medische Microderm
  • Verwijderen onzuiverheden in de huid
  • Peeling aangepast aan uw huid
  • Therapeutisch masker, meest geschikt voor uw huid
  • Verzorgende producten, meest geschikt voor uw huid
  • Nazorg Lycogel (Wanneer wenselijk)
  • Advies huidverbeteringsproducten voor thuisgebruik

Cosmeceuticals

Bij de Derma Facials maken we in ons instituut gebruik van zogenaamde cosmeceuticals. Kenmerkend voor deze resultaatgerichte producten zijn de hoge concentraties werkstoffen, zoals peptiden en antioxidanten.

Gezichtsbehandelingen

TRADITIONELE GEZICHTSBEHANDELINGEN

Naast huid verbeterende behandelingen, kunt u bij SpaMedica Els van Gogh ook terecht voor traditionele gezichtsbehandelingen. Hierbij staat ontspanning centraal en wordt de nadruk gelegd op het verwengevoel. Dit alles in combinatie met goede verzorging

Hydrafirm behandeling

De Hydrafirm behandeling is een uitgebreide gezichtsbehandeling (gelaat/hals) die d.m.v ionthoforese de aangebrachte ingrediënten diep in de huid brengt.
€84,50

Basisbehandeling

Is een klassieke, manuele gezichtsbehandeling (gelaat/hals), inclusief epileren, massage en masker.
€65,00 

Simple Cleanse

Is bedoelt voor de klant die haast heeft en/of voor de junior. Deze behandeling duurt 45 min. En bestaat uit een intensieve reiniging en scrub exfolliant. Daarna uitreiniging van onzuiverheden en masker. Wanneer de huid erg verstopt is wordt per 15 minuten meer berekend. Dit zal in overleg plaatsvinden.
€45,00 

Dosis de Lux

Bestaat uit een uitgebreide behandeling waarin ook microdermabrasie is toegevoegd. Dit geeft de huid een extra prikkel tot verbetering en verfijning van de porie structuur. Eventuele extra’s zoals een peel en/of speciaal masker kan worden toegevoegd.
€84,50