Plasmalift/Ooglidlifting

Ooglidlifting & Huidverstrakking zonder operatie

De nieuwe Plasmapen behandeling maakt het mogelijk om zonder operatie de huid van het boven ooglid te verstrakken en te liften. En ook rimpels op bovenlip, hals en wangen te vervagen.

Dit is NIEUW en bij ons nu mogelijk.

Een open, frisse blik maakt jong en aantrekkelijk. Naarmate we ouder worden verliest de huid zijn veerkracht en raakt verslapt, een teveel aan huid is het gevolg en wordt zichtbaar. Wanneer het bovenooglid verslapt gaan we er moe uitzien, vaak is dat niet eens het enige problem. Het kan ook branderige ogen veroorzaken en een verkleint zichtveld geven.

Een operatieve ingreep voor de oogleden of een facelift is niet zonder risico’s. Een teveel aan huid (overcut) kan worden weggenomen of er kunnen lelijke littekens ontstaan.

Nu is er een zachte alternatieve behandeling – dankzij de Plasma behandeling!

Ooglid lifting zonder operatie!

Hoe gaat het in zijn werking?

De applicator punt van de Plasma Pen brengt de plasma energie over op de huid, er ontstaat een zgn. bliksemschicht. Deze ontstaat alleen wanneer de applicator op een afstand van 0,5 mm van de huid wordt gehouden, dus alleen zonder huidcontact. Het zichtbare resultaat van de Plasma behandeling is de thermische huidreactie van de plasma punt. Tussen iedere punt die geplaatst wordt ontstaat een samentrekking van het weefsel. Zodoende ontstaat er een liftend effect.

De behandeling beschadigd de huid niet, is risico arm en door de voorbehandeling crème nagenoeg pijnvrij.

Het resultaat van de Plasma pen behandeling is direct na de behandeling gedurende enige minute te zien, dan ontstaat er een zwelling die enige dagen kan aanhouden.

Wij werken met een Plasma Pen die 100% MADE IN GERMANY is en zijn door de Firma terdege opgeleid.

Behandeltijd per oog 8-10 minuten, zonder uitleg en voorbereidingstijd.
Gezicht/hals: is heel individueel.

Houdbaarheid: tot 2 jaar of langer. Vaak is 1 behandeling genoeg. 1 Week na de behandeling: zwelling van het behandelde gebied en er ontstaan korstjes. U kunt uw dagelijkse bezigheden geheel hervatten. De Plasma behandeling kan ok op andere zones worden toegepast, zoals hals, wangen, rug van de handen, neus en bvb décolleté.

Tarieven

 • Boven ooglid
  395,00
 • Onder ooglid
  395,00
 • Neuslippenplooi, rond de mond/kin
  495,00
 • Hals midden
  495,00
 • Wangen
  495,00

Andere zones op aanvraag en na intake.