Roodheid en Pigmentvlekken

Onnavolgbare precisie en veiligheid voor bijna alle vasculaire laesies. Vasculair: de adertjes verdwijnen of worden significant minder en hebben vaak meerdere behandelingen nodig. Ook hierbij wordt aangeraden het resultaat te onderhouden met een jaarlijkse onderhoudsbehandeling. De kleine adertjes kunnen door leefwijze (zon, roken) weer terugkeren. Datzelfde geldt voor de (goedaardige) pigmentvlekken. Deze worden sigmnificant lichter of verdwijnen na de behandeling in z'n geheel. Pigment, echter, kan altijd terugkomen. Ook hiervoor geldt dat onderhoud belangrijk is om de huid mooi egaal te houden.

De behandeling?

De ClearScan herstelt de huidkleur en laat de huid weer stralen. Gebroken haarvaatjes en andere zichtbare vasculair plekken worden voorzichtig geëlimineerd uit de bovenste lagen van het huidoppervlak. Ongewenste haarvaatjes worden selectief verwarmd door de laserenergie en worden minder opvallend of verdwijnen compleet.

Uw ogen worden tijden de behandeling beschermd met een bril. De laser energy wordt uiterst doelgericht op het te behandelen gebied van uw huid afgevuurd. U kan kort een warm gevoel ervaren wanneer de laserenergie wordt geabsorbeerd door het behandelde bloedvaatje. De behandeltijd neemt soms een paar minuten tot een half uur in beslag, afhankelijk van het oppervlak van het te behandelen gebied

Welke condities kunnen behandeld worden?

  • Rosacea
  • Roodheid
  • Adertjes in het gelaat
  • Telangiectasia
  • Spider Naevi
  • Gebroken haarvaatjes

Welke zones kunnen er behandeld worden?

Alle gebieden van de huid. Populair zijn de gebieden van gelaat, nek, decolleté en benen. Tijdens een intake kunt u overleggen wat u behandelt wilt hebben.

Hoe lang duurt het herstel?

De hersteltijd hangt af van u en van het behandelgebied. In de meeste gevallen is er eigenlijk geen “downtime” en mag u bijna alle dagelijkse activiteiten direct weer herstarten. Er ontstaat wat roodheid na de behandeling en soms wat zwelling. Wij geven graag advies hoe u dat kunt camoufleren.

Wat kan ik na de behandeling verwachten?

De huid zal er roze uitzien en dit zal over enige tijd langzaam wegtrekken, Vaatjes die gecoaguleerd zijn door de laser zullen worden opgeruimd door het lichaam . Dit kan even duren. Het is een natuurlijk schoonmaakt proces. Kleinere vaatjes verdwijnen meestal direct, aangezien deze geen bloed meer bevatten.