Laser Haarverwijdering

Met de nieuwste Diode laser bewerken we selectief de haarfollikels en verwarmt ze met infrarood energie. Deze laser behandelt veel haren in één keer en maakt daarom behandelen van grotere gebieden effectief mogelijk. Door de relatief lage absorptie van het licht van de melanine, is het de beste optie voor behandeling van donkere huidtypen. Het is een laser die heel veilig de zongekleurde/gebruinde huid kan behandelen doordat we met meerdere golflengte tegelijk kunnen werken en dat maakt het tot de beste en veiligste behandelingskeuze.

Ook kunnen behandelingen worden vergoed door de zorgverzekering.

De behandeling

De specialist zal samen met u een behandelplan overleggen en ook beslissen of u een verdovende crème nodig heeft. Het gebied van de huid dat behandeld gaat worden zal met het licht van de laser van het CLEARSCAN systeem gescand worden. Het aantal behandelingen zal afhangen van het te behandelen gebied en de soort/kleur haar. Er wordt een koelsysteem voor uw huid gebruikt om de hitte uit de haarfollikels te verwijderen en een comfortabele behandeling te garanderen. Toch kan het gevoel van persoon tot persoon verschillen is. Laat aan uw specialist weten of u erg (pijn) gevoelig bent.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Afhankelijk van de mate van overbeharing zijn gemiddeld 5 tot 8 behandelingen nodig (soms ook meer) en adviseren wij om 1 x per jaar een onderhoudsbehandeling te ondergaan.

Wordt deze behandeling vergoed?

Alleen in zichtbare gebieden zoals uw gelaat. Het aantal behandeling of het totaal bedrag wat er vergoed wordt, is sterk afhankelijk van uw gekozen pakket. Vraag dit bij uw verzekering na.

De meest comfortabele manier om ongewenst haar blijvend te verwijderen met BBL!

Kunnen alle huidtypen en -tinten behandeld worden?

Ja, alle huidtypen van 1 tot 4 kunnen behandeld worden. Huidtype 1 is heel licht, verbrandt altijd, wordt niet bruin ( meestal blondharige en blauwe ogen) Huidtype 1V, verbrandt nooit. (donkere huid, donker haar en ogen).

Herhalen

De haren op je huid bevinden zich helaas niet allemaal in de zelfde groeifase. Dit is waarom je meerdere behandelingen nodig hebt. Gemiddeld zijn er met de Forever Bare BBL 3 tot 5 behandelingen nodig om blijvend van ongewenste haren verlost te zijn.

Wat mag ik na de behandeling verwachten?

Er kan wat roodheid en een kleine zwelling optreden in het gebied dat behandeld is: dit moet binnen enkele uren verdwenen zijn. Als roodheid of zwelling aanhoudt dient u contact met de specialist op te nemen.

Voordelen:

  • Niet-invasief
  • Pijnloos
  • Geen hersteltijd
  • Ook voor lichte haren
  • Geschikt voor alle huidtypes
  • Snelle behandeling