Botox, fillers en lipolyse

Twee keer per maand op woensdag is cosmetisch arts Don Smeets aanwezig in de praktijk van SpaMedica voor injectable behandelingen (botox, fillers en lipolyse). Met ruim 25 jaar ervaring met injectables bent u bij dr. Smeets in vertrouwde handen. Hij heeft zijn geneeskunde studie gevolgd in Maastricht en Leuven. Naast zijn praktijk is hij trainer bij Teosyal, een leverancier van hyaluronzuur filler.

De fillers hebben een tijdelijk effect en worden door het lichaam op natuurlijke wijze afgebroken en afgevoerd. Dit zijn GEEN permanente fillers!
Nieuwsgierig wat dr. Smeets voor u kan betekenen? Maak een afspraak voor een gratis consult. Dr. Smeets gaat met u in overleg wat uw wensen zijn en wat mogelijk is.

Prijzen voor de injectables zal tijdens de intake met u worden besproken. Dit is afhankelijk van meerdere factoren, zoals de benodigde hoeveelheid injectable. Wij kunnen u daarom op voorhand niet informeren over de prijzen van een behandeling bij dr. Smeets. Mocht u besluiten om een behandeling te ondergaan, dan is dat direct mogelijk.
 

SpaMedica Els van Gogh - Beauty without Boundaries

SpaMedica

Els van Gogh

Kerkstraat 54C
1271RM Huizen (NH)

Tel.: 035 523 1262

info@elsvangogh.nl
www.spamedica-elsvangogh.nl

Openingstijden

Maandag: 09.00 - 19.30 uur
Dinsdag: 09.00 - 17.30 uur
Woensdag: 09.00 - 19.30 uur
Donderdag: 09.00 - 19.30 uur
Vrijdag: 09.00 - 17.30 uur
Zaterdag: op afspraak
Zondag: gesloten

Social Media


Copyright © SpaMedica Els van Gogh | Powered by Xenodesign